Procurorii sunt cu ochii pe cazul fetiţei de 5 ani, strivite de dulap de la Moldova-Nouă

Ultima actualizare:

Cazul fetiţei de 5 ani din Moldova-Nouă, judeţul Caraş-Severin, al cărei trup a fost strivit de dulapul cu jucării a şocat comunitatea locală, dar nu numai. Asistenţii sociali din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială din Caraş-Severin s-au deplasat ieri dimineaţă la faţa locului, ca să facă o anchetă, iar după-amiaza, dosarul micuţei moarte a ajuns şi la parchet. „Deocamdată, nu sunt elemente care să ducă la o încadrare juridică a unor fapte de natură penală, dar aşteptăm rezultatul necropsiei.

Cercetările continuă în acest caz”, a declarat pentru „Adevărul de Seară” Reşiţa, Valentin Cîrstea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin. În paralel, şi Direcţia pentru Protecţia Copilului a început o anchetă, iar dacă asistenţii sociali constată că în acest caz mama, care mai are o fetiţă, a dat dovadă de neglijenţă, aceasta ar putea trăi şi drama pierderii celui de-al doilea copil. „Specialiştii noştri au fost la faţa locului, au stat de vorbă cu vecinii, cu familia şi cu cei de la poliţie pentru o evaluare iniţială a problemei. Deocamdată nu ne putem pronunţa cu privire la rezultatul deplasării la Moldova-Nouă”, a declarat Virgil Popa, purtătorul de cuvânt al DGPCAS Caraş-Severin.

Destin tragicAna Maria Cotoş, fetiţa de cinci ani, locuia alături de mama sa, o surioară de trei ani şi bunic. Părinţii fetei sunt despărţiţi de ceva vreme, iar tatăl fetei lucrează în Italia. Vecinii spun despre mama micuţei că este o persoană grijulie. „Fetele au fost lăsate cu bunicul, dar acesta este mai mereu beat”, a spus Iuliana Ţundrea, o vecină. „Fetiţa a vrut să ia o jucărie de pe raft şi atunci dulapul a căzut peste ea. Bunicul este băut şi acum. A venit mama fetei şi a găsit-o sub mobilier”, a spus Costel Irimia, un vecin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net