Profa de la ASE, devorată de animale? VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Pe zi ce trece, anchetatorii sunt din ce în ce mai convinşi că scheletul găsit pe câmpul din localitatea constănţeană Stupina este al lectorului universitar dispărut la sfârşitul lunii decembrie.

Citeşte şi:

Paznicul, implicat în dispariţia profesoarei?

Ea e femeia sfâşiată de 20 de maidanezi

Femeia muşcată de câini a murit. Ea suferise aseară un transplant de piele

Ieri, fratele Luminiţei Călin a fost chemat de poliţişti pentru a recunoaşte hainele găsite sâmbătă de un cioban, pe câmp, în apropierea craniului. Obiectele găsite pe câmp au fost recunoscute de fratele femeii, Florin Vasile.

„Am văzut geaca şi cizmele, sunt ale Luminiţei. Mi-au mai arătat o bluză şi o bucată de sutien dar pe acelea nu am de unde să le ştiu", a spus el. Una dintre ipotezele luate în calcul de achetatorii care se ocupă de moartea lectorului universitar de la ASE este că trupul femeii a fost mâncat de şacali.

„Este posibil ca femeia să fi căzut pradă animalelor sălbatice", a declarat Gheorge Lupşe, şeful Serviciului Judiciar din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa. Ipoteza anchetatorilor constănţeni este împărtăşită şi de Marius Iacob, procurorul care instrumenteză un alt caz celebru de dispariţie misterioasă: cel al avocatei Elodia Ghinescu. „Una dintre ipotezele colegilor de la Constanţa este că trupul profesoarei universitare a fost devorat de şacali", a declarat Marius Iacob.

Aici a descoperit Ion Ioniţă (25 de ani) craniul Luminiţei Călin

simeon stalpnicul png

El spune că, până la primirea rezultatelor testelor ADN, orice ipoteză poate fi luată în calcul. „Profesoara ar fi putut fi tâlhărită sau ucisă, iar apoi trupul său să fi ajuns pradă şacalilor", a mai spus procurorul.

Sâmbătă, un cioban a descoperit un craniu uman pe câmpul de lângă comuna Crucea, la 9 km de locul dispariţiei profesoarei. Luminiţa Călin a fost văzută ultima dată în noaptea de 10 spre 11 decembrie 2010 de poliţiştii care au urmărit-o în trafic.

«Scosese din bancă 60.000 de euro!»

Florin Vasile, fratele Luminiţei, crede şi el în varianta ca femeia să fi fost mai întâi tâlhărită. El spune că Luminiţa a lichidat un cont de 60.000 de euro, la scurt timp înainte de dispariţia ei.

simeon stalpnicul png

„Nu ştiu dacă avea sau nu bani la ea. Ştiu însă ca i-a scos în tranşe", a precizat Florin. Mai mult decât atât, bărbatul a spus că dacă până acum nu i-a reclamat pe poliţiştii care au abandonat-o în câmp, acum o va face.

„Chiar dacă nu i-au făcut nimic, 50 la sută din vina şi responsabilitatea pentru că a murit pe câmp e a lor", a spus Florin.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net