Prototip de plasmă TV 3D, prezentat de Panasonic

Ultima actualizare:

    Panasonic are aşteptări mari de la noul televizor 3D
Panasonic are aşteptări mari de la noul televizor 3D

Viitorul bate cu grăbire la uşă. Panasonic a dezvăluit prototipul televizorului 3D de 5o de inchi, dotat cu ochelari speciali, ce oferă imagini/iluzii 3D.

Televizorul a fost prezentat la mai puţin de o lună după ce Panasonic a anunţat că plănuieşte să comercializeze produse din gama 3D Home Entertainment, începând cu anul 2010.

Sistemul funcţionează prin rularea rapidă a cadrelor stânga - dreapta ale video-ului difuzat. Ochelarii speciali arată ochiului drept imaginea din cadrul drept, iar celui stâng imaginea din cadrul stâng. Imaginile sunt la o rezoluţie HD de 1920 x 1080 pixeli.

Schimbarea rapidă a cadrelor, a necesitat dezvoltarea unor noi materiale PDP (programmed data procesor), pentru ca pixelii să fie iluminaţi mai rapid, fără sacrificarea luminozităţii ecranului, au declarat reprezentanţii companiei japoneze.

Prototipul TV a fost prezentat luni, la sediul Panasonic din Osaka, şi îşi va face prima apariţie publică saptămâna viitoare la salonul de electronică, Ceatec, la Tokyo.

La salonul IFA, de la Berlin, ce a avut loc în septembrie, atât Sony, cât şi Panasonic au anunţat că au în plan lansarea televizoarelor 3D, undeva in 2010.

Ambele companii au ca ţintă sistemele home cinema şi colaborează cu furnizorii de soluţii blu-ray, pentru a realiza o metodă de codare a datelor 3D pe discurile de acest tip. Sony are de gând să adauge tehnologia 3D pe platformele Playstation 3 şi pe computerele Vaio.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net