Proxenet român dat în urmărire generală pe YouTube - VIDEO

Ultima actualizare:

Printre cei vizaţi se află şi un român: Ion Clămparu, căutat pentru trafic de carne vie şi proxenetism. Lista nu cuprinde, însă, şi teroriştii căutaţi de Poliţia Spaniolă, scrie cotidianul 20 minutos.

Astfel, poliţiştii spanioli încearcă să colaboreze cu cetăţenii, punându-le la dispoziţie fotografiile şi semnalementele celor mai vânaţi infractori, cerându-le să dea orice informaţii care ar ajuta la capturarea lor.

Canalul de Youtube al Poliţiei Spaniole a fost creat în luna iunie a acestui an, cu scopul de a dezvolta noi căi de informare şi comunicare între Poliţie şi cetăţeni. Între cei mai căutaţi infractori de către Poliţia Spaniolă sau poliţiile străine sunt doi englezi, un lituanian, un român şi trei spanioli, acuzaţi de cele mai diverse infracţiuni, de la crimă la trafic de droguri, pedofilie sau tortură.

Internauţii sunt rugaţi să comunice orice informaţie la numerele de telefon 091 sau 91 5822510, ori la adresa de mail fugitivos@policia.es.

Şapte nume pe lista celor mai vânaţi infractori

Cei şapte infractori cei mai căutaţi de Poliţia Spaniolă sunt: spaniolul Bueno Latorre, evadat în anul 1984 din închisoarea din Meco-Alcala de Heneares (Madrid), cei doi spanioli, cu identitate necunoscută, care au atacat o bancă din Cantabria, un englez, Daren Michael Elarmo, care este căutat pentru sechestrare de minori şi pedofilie, lituanianul Romas Zamolskis, zis "Zamas", care este căutat pentru crimă şi deţinere ilegală de arme, englezul Christopher Guest More, căutat pentru asasinat şi românul Ioan Clămparu.

Citeşte pe adevarul.es ce identitate falsă foloseşte românul Ion Clămparu şi vezi video-ul difuzat de Poliţia Naţională din Spania.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net