Psihopat liber după ce a mutilat două femei cu toporul

Ultima actualizare:

Cele două femei, Mirela D., de 41 de ani şi Olivia N. de 37, susţin că au fost atacate fără să îl provoace în vreun fel pe bărbat, care a scos un topor cu care le-a lovit sistematic. Femeile s-au ales cu numeroase lovituri şi traumatisme, ajungând la Spitalul Judeţean Neamţ aproape de nerecunoscut, scrie Adevărul.

Cazul a impresionat medicii

„Era într-o stare extrem de gravă, prezentînd fracturi ale tuturor oaselor fetei, nenumărate hematoame şi edeme. Avea fractură a piramidei nazale, dar şi vârful nasului tăiat ca urmare a aplicării unei lovituri cu un obiect ascuţit. Ochii îi erau extrem de umflaţi şi avea şi arcadele zdrobite. Nu am mai întîlnit niciodată o victimă a unei agresiuni care să fi fost atât de grav lovită în faţă", a declarat şeful secţiei ORL a Spitalului Judeţean Neamţ, medicul Ioan Lazăr, despre una dintre paciente.

Incidentul s-a petrecut joi, în jurul orei 14.30. Din păcate agresorul este încă liber după ce a fugit de la locul faptei.

Poliţiştii merg pe varianta unui cetăţean bolnav psihic, dar nu exclud nici varianta unei tentative de tâlhărie.

Conform descrierilor făcute de victime, cel care le-a agresat cu cruzime are în jur de 30 de ani, 1,70 m înălţime, păr saten, tuns scurt, ochi căprui, ten alb, era îmbrăcat cu un pulover de culoare kaki, pantaloni din stofă de culoare maro şi  era purta adidaşi de culoare albă.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net