Directorul unei închisori din Louisiana are o metodă foarte originală de reabilitare a deţinuţilor: îi bagă în ring cu taurii furioşi!


Criminali, violatori sau pungaşi de ocazie, cu toţii au parte de senzaţii extreme atunci când călăresc cai sălbatici sau se luptă cu tauri.

Aceste confruntări între puşcăriaşi şi animelele violente s-au transformat cu timpul într-o atracţie veritabilă. Americani din toate statele vin aici pentru a se distra pe seama lor, transformând închisoarea Angola din Louisiana în cea mai vizitată din ţară, cu peste 1.000 de turişti lunar, în afară de cei 70.000 prezenţi în zilele cu rodeo.

Deşi pare că deţinuţii sunt victimele unui director de închisoare excentric, lucrurile stau cu totul altfel. Aceştia se bucură de interacţiunile de acest gen pentru că se simt ceva mai liberi.

În plus, fac rost şi de ceva bani. Concursul de genul "cine se ridică ultimul de la masa de pocher în timp ce un taur spumegând te ia în coarne" le poate băga în buzunar în jur de 300 de dolari.

Vezi VIDEO cu ineditul rodeo
 
 
Loading...
Citeste tot despre: