Radu Mazăre: «Ce-aş mai arde o revoluţie!» FOTO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

După modelul Che Guevara, cu o bască roşie pe cap şi sub semnul kaki al luptătorului de guerilă, Radu Mazăre, le-a mărturisit tinerilor prezenţi la malul mării, la Şcoala de Vară a PSD, că i-ar fi plăcut ca Elena Udrea să fie premier. El le-a mai spus că nici ideea unei revoluţii alături de tineri nu-i displace, dar că pentru asta ar trebui să mai slăbească.

Într-un limbaj colorat el a atras atenţia că linguşitorii se arată viteji, doar după ce văd că un lider şi-a pierdut influenţa politică. 

simeon stalpnicul png

"Ce-aş mai arde o revoluţie!", a exclamat Radu Mazăre în debutul discursului său. "Cu voi, cei de aici". Arătând spre veteranii de partid, prezenţi deja pe scenă, primarul Constanţei a recunoscut că "poate ar mai alege şi câţiva din cei prezenţi", "dar în rest, numai cu voi aş mai arde o revoluţie".

Bătrânul mutilat de piţipoanca lui Mazăre jr cere daune de 1 milion de euro

Amica lui Mazăre, clientă veche a poliţiştilor constănţeni

UPDATE Prietena lui Răducu Mazăre a mutilat un pieton pe zebră

simeon stalpnicul png

"Cred că îl înjuram pe Băsescu, eu, domnul Năstase, şi puţin domn' preşedinte (n.r. Ponta)", a spus Măzăre. Vizibil încălzit de reacţia sălii, Măzăre a adăugat: "pe domn' preşedinte Năstase, când era preşedintele partidului şi prim-ministru, mamă, câţi îl pupau în fund". "Dacă se întorcea, uite-aşa se forma o coadă după el. Se întorcea el, se muta şi coada", a punctat Radu Mazăre, gesticulând sugestiv pentru a-şi ilustra mai bine ideea.

"Când a luat-o puţin la vale, toţi îia din coadă s-au urcat pe el şi uite-aşa-i făceau. Na, na, ce ne-ai făcut tu nouă", a mai spus Mazăre, care după fiecare din afirmaţii întreba sala şi prezidiul "e adevărat?".

simeon stalpnicul png

În privinţa "revoluţiei", el le-a sugerat participanţilor la şcoala de vară a PSD să mai slăbească, dacă vor revoluţie cu ei: "Au venit băieţii să facă poze cu mine, ute-aşa erau pe aici (n.r. burtă), dolofani". "La revoluţie e foamete, luptă", le-a atras el atenţia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net