Radu Moraru îşi ia echipa şi emisiunea şi se mută la RCS

Ultima actualizare:

Televiziunea lui Bobby Păunescu trece prin schimbări majore. B1 va rămâne fără „Naşul", emisiunea-locomotivă a postului, moderată de Radu Moraru.

Contactat de Adevărul, acesta a declarat că nu a avut neînţelegeri cu Bobby Păunescu şi că a acceptat doar oportunitatea care i-a fost oferită: aceea de a realiza emisiunea la postul generalist pe care RCS&RDS îl va lansa cel mai probabil în primăvara viitoare.

Este un proiect frumos pe care nu am putut să-l refuz şi care pentru echipa «Naşul» este o provocare. Este chiar cea mai mare provocare de pe piaţa media din ultimii ani", a declarat Radu Moraru.

El a mai spus că a avut relaţii de business cu reprezentanţii RCS&RDS încă din anii '90: „Noi am început împreună, după aceea fiecare a mers pe alt drum. Noi am ales să facem televiziune, iar ei au dezvoltat industria de cablu", a precizat realizatorul talk-show-ului „Naşul".

«Naşu`» pleacă de la B1 TV!

Oancea vine la B1 TV

O altă mişcare interesantă pentru B1 TV este aducerea lui Sorin Oancea în managementul postului. Oancea este cel care a ridicat, alături de Dan Voiculescu, Antena 1 şi Antena 3.

După ce a lansat şi a condus postul de ştiri Antena 3, Oancea a fost înlocuit cu Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii „Sinteza zilei". Obiectivul lui Oancea va fi, potrivit paginademedia.ro, acela de a relansa televiziunea B1 TV.

Contactat de „Adevărul", Oancea a refuzat să facă vreun comentariu până „nu se va închide procedura de încetare a colaborării cu trustul Intact", care ar avea loc la sfârşitul săptămânii. Conform blogului lui Adelin Petrişor, Oancea ar fi trimis demisia către Voiculescu prin scrisoare recomandată pentru că în ultimele şase luni nu a avut ocazia să se vadă cu mogulul Intact.

Sorin Oancea pleacă de la Antene pentru B1 TV!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net