Rapid a bătut recorduri din ultimul deceniu

Ultima actualizare:

Este de remarcat pofta de gol a unei formaţii care, prin vocea tehnicianului Viorel Hizo, a acuzat mai întâi 'subţirimea' atacului şi, apoi, noianul de ocazii ratate în mod nepermis.

Cu toate acestea, Rapid Bucureşti a ajuns la un total de 22 de goluri marcate în primele nouă etape, tradus în performanţa de vârf a ultimelor patru ediţii de prima ligă. Doar în toamna lui 2005 Dinamo marca mai multe goluri (29), la jumătatea turului, decât ceea ce au izbutit 'alb-vişiniii' în actualul campionat.

Doi rapidişti, Buga (şase goluri) şi Herea (patru), ocupă primele doua poziţii ale ierarhiei golgeterilor, Mugurel depăşindu-şi deja realizările izbutite în patru dintre cele cinci ediţii anterioare de campionat prinse în tricoul Rapidului. Iar cifra sa maximă a fost de şapte, în 2005-2006, sezonul competiţional marcat însă de golurile sale memorabile (nouă la număr) din Cupa UEFA, se arată pe site-ul grupării giuleştene.

Întorcându-ne în istoria recenta a Rapidului, trebuie remarcat faptul că abia în 1998 găsim o realizare superioară celei actuale. În ediţia de campionat câştigata ulterior de formaţia pregătită de Mircea Lucescu, Pancu, Şumudică şi ceilalţi înscriseseră de 23 de ori în primele 810 minute, în care câştigaseră de opt ori şi remizaseră o dată.

Viorel Hizo devansează însa cifra reuşită de Mircea Rednic în 2002, la ultimul titlu rapidist. Atunci, cu un atac format din Florin Bratu şi Daniel Niculae, Rapid Bucureşti puncta de 21 de ori în cele nouă runde din start.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net