Rapid, în topul echipelor cu cel mai urât tricou de joc

Ultima actualizare:

Meciul de retragere al celebrului portar mexican, Jorge Campos, unul dintre cei mai pestriți jucători care au pășit pe terenul de joc.

image

Tricourile naționalei Italiei la Euro-2000. Se doreau a fi unele mulate, însă pe unii dintre fotbaliști au stat ca niște cârpe pe gard. Exemplul lui Inzaghi, un atacant foarte firav.

image

Echipamentul de joc al naționalei Camerunului la Cupa Africii din 2002. Ulterior, FIFA nu le-a permis camerunezilor să folosească aceste tricouri și la Mondiale, pentru că nu aveau mâneci.

image

Deportivo Wanka din Peru a folosit acest tricou în sezonul 2003. Clubul a ales scrie numele echipei pe tricouri, acesta fiind la mare căutare în Marea Britanie, acolo unde wanka se traduce prin termenul de onanist. Clubul peruan și-a luat numele după un trib din respectiva zonă.

image

Centenarul clubului spaniol Athletic Bilbao a fost sărbătorit, în 2004, printr-o colecție de tricouri, total odioase. Arta nu se poate îmbina cu fotbalul.

image

Portocaliul în combinație cu verdele, culoarea principală a nemților de la Werder Bremen, le dă dureri de cap fanilor care urmăresc jocurile acestei formații.

image

Palermo a folosit acest echipament ca cel de rezervă pentru sezonul 2006-2007. Anul următor, și Rapid București a îmbrăcat aceste tricouri, care au stârnit multe ironii la adresa giuleștenilor. Aceștia chiar au refuzat să intre pe teren la un meci cu Dinamo, pentru că nu se puteau înțelege cu gazdele din Șoseaua Ștefan cel Mare în privința culorilor de pe tricouri. Rapidiștii aveau ca opțiuni doar rozul și albul, culoare preponderentă a "câinilor" în acel sezon.

image

Getafe a mers mult mai departe cu hidosul. În 2009 a folosit tricouri care aveau trecute pe piept sponsorul Burger King. Ținând cont că mulți dintre marcatori își trag pe cap tricoul, în acel moment iese la iveală imaginea de pe interiorul echipamentului, o figură specifică sponsorului respectiv.

image

Cei

Newcastle (club care are pe emblemă culorile alb-negru) a vrut un nou început pentru actualul sezon, după ce anul trecut au retrogradat în eșalonul al doilea. A ales galbenul din imagine pentru a marca un reviriment, iar echipa este pe primul loc în liga secundă engleză.

image

Cei de la Partick Thistle, din Scoția, au primit un echipament de camuflaj.

image

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net