Rapperul Kanye West a luat-o razna la premiile MTV VIDEO

Ultima actualizare:

    Rapperul Kanye West a luat-o razna la premiile MTV VIDEO
Rapperul Kanye West a luat-o razna la premiile MTV VIDEO

Gala MTV Video Music Awards, desfăşurată duminică seara, la New York, a fost marcată de tributul adus regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson, dar şi de un incident provocat de rapperul Kanye West, care a întrerupt discursul cântăreţei Taylor Swift, relatează Reuters, preluat de Mediafax.

Kanye West, cunoscut pentru felul său direct de a se exprima, a sărit pe scenă în timpul discursului de mulţumire ţinut de cântăreaţa Taylor Swift, recompensată pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe - "You Belong With Me" -, declarat învingător în faţa videoclipurilor mult mai cunoscutelor Beyonce Knowles şi Lady Gaga. "Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a spus Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift.

Organizatorii galei au declarat că rapperul american, care a fost văzut consumând alcool pe covorul roşu, înainte de începerea galei, a fost escortat în afara clădirii. Kanye West a primit numeroase fluierături din partea publicului, în momentul în care numele lui a fost menţionat, mai târziu, în timpul ceremoniei.

Kanye West şi-a cerut scuze pe site-ul său personal: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale (...). Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!".

Beyonce s-a revanşat faţă de Taylor Swift

Cântăreaţa Beyonce Knowles a primit cel mai important trofeu al galei - videoclipul anului - pentru piesa "Single Ladies (Put a Ring on It)", ea amintindu-şi cu această ocazie de primul ei premiu MTV Video Music, primit alături de fostele ei colege din trupa Destiny's Child, atunci când avea doar 17 ani. Beyonce a rechemat-o pe Taylor Swift alături de ea, pe scena Radio City Music Hall, pentru a-şi savura momentul întrerupt de Kanye.

Premiile MTV, sub semnul lui Michael Jackson

Gala MTV Video Music a început printr-o serie de declaraţii ale artiştilor prezenţi la ceremonie în memoria regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson, decedat în urmă cu mai puţin de trei luni, în Los Angeles.

Janet Jackson a fost şi ea prezentă la această gală. Având în fundal imaginile videoclipului "Scream", renumitul clip al celor doi fraţi Jackson, proiectat pe un ecran uriaş în spatele ei, Janet a dansat pe scenă, în acord cu imaginile prezentate, însă nu a ţinut niciun discurs.

De asemenea, în timpul galei a fost prezentat trailerul filmului "This Is It", documentarul realizat despre Michael Jackson, ce urmează să fie lansat în luna octombrie, care conţine imagini de la repetiţiile starului american pentru seria de 50 de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină la Londra, începând din 13 iulie.

Lady Gaga, Rihanna şi Britney Spears, printre câştigători

Cântreaţa americană Lady Gaga a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant, graţie videoclipului piesei "Poker Face". Rapperul T.I., împreună cu Rihanna, a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unui cântăreţ - "Live Your Life" -, iar Britney Spears a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip pop - "Womanizer".

Eminem a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip hip-hop - "We Made You" -, iar Green Day pe cel pentru cel mai bun videoclip rock - "21 Guns".

Printre artiştii care au cântat în cadrul acestei gale s-au numărat Pink, care a uimit publicul cântând în timp ce se legăna la trapez, la mare înălţime, Lady Gaga care a interpretat cântecul "Paparazzi" având un machiaj care mima sângele, şi Beyonce, care a primit cele mai multe aplauze din partea spectatorilor, a interpretat piesa premiată, însoţită de 12 dansatoare.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net