Antrenorul echipei Schalke 04, Felix Magath, a anunţat, duminică, la o zi după înfrângerea din meciul cu Kaiserslautern, scor 5-0, că jucătorii săi vor avea doar şase zile de vacanţă la sfârşitul acestui an.


Jucătorii vor intra în vacanţă după meciul cu Augsburg, programat la 21 decembrie, în optimile Cupei Germaniei, şi îşi vor relua antrenamentele la 27 decembrie, conform prosport.

Magath urmează să ia o decizie, în funcţie de rezultatele din ultimele trei meciuri din acest an, şi în ceea ce priveşte tradiţionalul stagiu de pregătire care în mod normal se desfăşoară în Turcia sau în Portugalia.

Schalke 04 se află în prezent locul 15 în clasamentul campionatului Germaniei, cu două puncte avans faţă de ocupanta de poziţia a 16-a. Locul 16 va juca la finalul sezonului barajul pentru menţinerea în primul eşalon.

Echipa Schalke 04 a înregistrat, sâmbătă, cea mai severă înfrângere din septembrie 1992. "Un astfel de eşec trebuie să fie urmat de sancţiuni. Sunt prea mulţi jucători care acordă multă importanţă Ligii Campionilor şi nu înţeleg că trebuie să fim la fel de performanţi în Bundesliga", a declarat Felix Magath.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: