Ravagiile vijeliei: localităţi fără curent, drumuri blocate şi garaje inundate

Ultima actualizare:

Pompierii olteni au intervenit azi-noapte în mai multe zone ale judeţului pentru degajarea drumurilor blocate de crengi şi de acoperişul unei anexe gospodăreşti. „Din informaţiile primite de la Comitetele Locale pentru Situaţii de Urgenţă la nivelul judeţului Olt au fost semnalate căderi de grindină în localităţile Ianca, Ştefan cel Mare, Urzica, Bucinişu, Vişina, Caracal şi Mărunţei unde grindina a avut dimensiunea de peste 1 cm“, a spus Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt.5 localităţi fără curent

Pe drumul E 70 în zona comunei Radomireşti din cauza vântului puternic au fost crengi căzute pe carosabil, degajate de Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Radomireşti în colaborare cu o echipă de la Drumurile Naţionale. „Tot din cauza rafalelor de vânt, acoperişul unei anexe gospodăreşti a blocat un sens de circulaţie al DJ 642 în dreptul comunei Gostavăţu“, a spus Alin Băsăşteanu. Pompierii au intervenit pentru asanarea apei din şase garaje de pe strada Unirii şi din două garaje aparţinând Parchetului Olt, unde în urma ploilor s-au acumulat aproximativ 30 m3 de apă. Localităţile Stoieneşti, Caracal, Gostavăţu, Băbiciu şi Scărişoara sunt şi la această oră în beznă.

ISU Olt şi Consiliile Locale pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor monitorizează în continuare situaţia din judeţ.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net