Răzvan Lucescu şi-a scos fiul şi «nora» în oraş

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Selecţionerul Răzvan Lucescu a petrecut zilele dinaintea meciului cu Franţa alături de familie. Săptămâna trecută, Răzvan Lucescu s-a relaxat o după-amiază întreagă alături de fiul său, Matei, şi de iubita acestuia, Teodora, fata lui Mihai Stoica.

Antrenorul naţionalei de fotbal a României a profitat din plin de ultimele zile dinaintea nebuniei pregătirii meciului cu Franţa, din campania de calificare la Campionatul European din 2012.

simeon stalpnicul png

Răzvan Lucescu s-a gândit să se relaxeze câteva ore alături de fiul său Matei, aşa că l-a scos pe puşti la un restaurant în zona parcului Herăstrău din Bucureşti.

Numai că Matei, în vârstă de 17 ani, nu a venit singur, ci însoţit de iubita lui, Teodora. Fata este nimeni alta decât fiica fostului manager al celor de la FC Vaslui, Mihai Stoica.

simeon stalpnicul png

Relaţia dintre Matei şi Teodora a fost dezvăluită în urmă cu mai bine de un an, apoi presa a scris şi despre faptul că cei doi s-ar fi despărţit.

Fotoreporterii Click! aduc însă dovada că cei doi puştani sunt în continuare împreună şi că relaţia lor este văzută cu ochi buni de părinţi, din moment ce Răzvan Lucescu a petrecut ore bune în compania celor doi tineri.

În localul cu pricina, selecţionerul "tricolorilor" s-a întâlnit cu un prieten, cu care s-a conversat îndelung.

De altfel, la plecare, antrenorul naţionalei României a mai stat pe stradă de vorbă cu amicul său, care i-a dat câteva documente, pe care Răzvan le-a pus în portbagajul maşinii.

Citeşte şi

Fără prime cu Franţa!

Rednic: "Dacă pierde în Franţa, Răzvan merge la Rapid"

Zicu şi Ştefan Radu, surprizele lui Răzvan

Matei Lucescu îşi divinizează tatăl

Răzvan Lucescu are o relaţie excelentă cu cei doi copii, Matei, în vârstă de 17 ani, şi Marilu, în vârstă de 18 ani.

Matei chiar a mărturisit în urmă cu ceva timp că încearcă să-l copieze pe tatăl său în toate privinţele.

"Încerc să mă port ca el şi să fiu ca el", a spus juniorul lui Răzvan. Un singur lucru îi lipseşte puştiului: pasiunea pentru fotbal, pe care o au atât tatăl său, cât şi bunicul, Mircea Lucescu.

Teodora vrea să devină manechin

Elevă la şcoala Cambridge din Bucureşti, fata lui MM Stoica a vorbit de câte ori a avut ocazia despre relaţia ei cu fostul manager al cluburilor de fotbal Steaua, Unirea Urziceni şi FC Vaslui.

"Mă înţeleg perfect cu tata", a spus aceasta. Teodora are planuri mari de viitor: este pasionată de modelling şi de actorie.

Răzvan şi Ana, căsnicie de 20 de ani

Antrenorul naţionalei este împreună cu Ana, soţia sa, de mai bine de 20 de ani. S-au cunoscut la sfârşitul anilor '80, în '89 s-au "cuplat", iar imediat după Revoluţie au făcut nunta.

"Am lângă mine o femeie senzaţională. Ştie să mă facă să simt că trăiesc sută la sută", a spus Lucescu depsre soţia sa.

Cei doi au împreună doi copii. Marilu a ajuns la vârsta majoratului iar Matei are 17 ani. Amândoi ţin cu naţionala de fotbal a României.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net