Recunoşti «bestia» care a aruncat căţeii vii în râu? VIDEO

Ultima actualizare:

Organizaţiile care militează pentru drepturile animalelor oferă recompensă pentru cel care oferă informaţii despre femeia cu pricina şi a celor care stau în spatele acestei cruzimi.

"Cei care maltratează animalele sunt nişte laşi. Se răzbună pentru neputinţele lor pe aceste animăluţe care nu se pot apăra", a spus directorul PETA, Martin Mersereau, care oferă o recompensă de 2.000 de dolari pentru cel care va oferi informaţii despre oamenii care stau în spatele acestui act de cruzime.

În clip, o tânără, îmbrăcată într-un hanorac roşu şi o pereche de pantaloni negri, aruncă 6 căţeluşi vii într-un râu. Se pare că acţiunea ar fi avut în Croaţia, întrucât femeia vorbeşte în croată.

Ea a adus animăluţele într-o găleată de plastic şi i-a aruncat ca pe o minge de handbal în apa curgătoare. Nu se ştie dacă cei şase căţei au supravieţuit sau nu.

Filmuleţul a fost iniţial postat pe site-ul youtube.com, dar apoi a fost imediat şters. El se mai poate găsi acum doar pe liveleak.com şi a înregistrat până acum peste 1.3 milioane de vizualizări.

PETA crede că în video apar indicii clare că acest act de cruzime a avut loc pe râul Vrbas în zona Bosnia-Herzegovina.

Pe Facebook a fost creată o pagină specială unde peste 7.000 de oameni s-au alăturat, de luni de când clipul a fost postat pe internet, pentru a-i prinde pe vinovaţi.

image
image
image
image
image
image
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net