«Regele» a plecat învins!

Ultima actualizare:

După antrenamentul de dimineaţă, început la 10.30 şi încheiat o oră şi jumătate mai târziu, „Regele" s-a dus în biroului preşedintelui Adnan Polat.

A urmat o discuţie prelungită, încheiată cu anunţul oficial de pe site-ul clubului, la ora 15.58. Exact 60 de cuvinte, în care i s-a mulţumit lui Hagi pentru munca depusă şi în care a fost anunţată totodată despărţirea de antrenorul cu portarii Bogdan Vintilă şi de preparatorul fizic Giovanni Melchiorre.

Ruptura a fost una încărcată emoţional, atât pentru antrenorul român, cât şi pentru oficialii turci, a declarat la GSP TV Ioan Becali.

„A plecat supărat. A fost o despărţire aproape de lacrimi, şi din partea Galatei, şi din partea lui Hagi! Au fost spuse nişte cuvinte, cum că Hagi va rămâne în inimile lor", a declarat fostul agent FIFA.

Fanii Galatei i-au trimis şi ei mesaje de susţinere „Regelui" pe forumuri, deşi Hagi i-a lăsat mai degrabă cu un gust amar. Românul a preluat echipa pe locul 9 în clasament şi a lăsat-o pe 11, cu doar 6 victorii, 3 remize şi 9 înfrângeri.

A ratat şi obiectivul propus, acela de a juca la anul în cupele europene, fiind eliminat de Gaziantepspor în sferturile Cupei Turciei, unde a adunat 2 victorii, 3 egaluri şi o înfrângere.

Hagi a acuzat voalat conducerea Galatei la televiziunea clubului. „Săptămâna asta am discutat cu domnul preşedinte aproape zilnic despre proiectul meu pentru la anul. Mi-am dat seama că nu fac parte din planurile de viitor, aşa că am decis să încheiem de comun acord colaborarea", a spus Hagi. Adnan Polat a confirmat spusele sale.

„A întrebat dacă ne gândim ca el să rămână şi în sezonul viitor. I-am spus că ne gândim la alte nume, iar el a spus că vrea să plece imediat. I-am propus să rămână până la finalul sezonului, dar n-a vrut. Hagi a acceptat o compensaţie simbolică", a completat başcanul turc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Mic dejun jpg
restaurant 449952 1280 jpg
mirela crima dambovita jpg
bani webp
FotoJet (12) jpg
talie de femeie  foto   Shutterstock jpg
ceai rozmarin jpg
cersetor freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net