Reghecampf, noul antrenor al Universităţii!

Ultima actualizare:

Patronul Adrian Mititelu a întrerupt colaborarea cu Nicolo Napoli, care nu a câştigat niciun meci de la instalare, şi l-a adus la conducerea tehnică pe Laurenţiu Reghecampf.

Acesta a fost managerul clubului la startul returului, dar a demisionat surprinzător după prima etapă, 0-1 cu Steaua, fiind numit imediat pe banca tehnică a divizionarei secunde FC Snagov.

"Am discutat cu Adrian Mititelu. Mă înţeleg bine cu primarul de la Snagov şi cred că mă va înţelege!", a spus ieri fostul jucător al Stelei.Nicolo Napoli a căzut în dizgraţia lui Mititelu după ce Ştiinţa a pierdut ruşinos, 0-3, cu Sportul Studenţesc.

"Aştept o demisie de onoare din partea lui Napoli", declarase patronul oltenilor. Italianul nu a demisionat, iar ieri a condus antrenamentul echipei.

"Eu nu ştiu nimic că venirea lui Reghecampf. Mititelu zicea că vom avea o discuţie, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Eu nu am demisionat ", a spus Napoli. Universitatea ocupă în acest moment locul 14 în clasament.

"Cred că pentru fiecare fotbalist din Generaţia de Aur, cea a lui Laurenţiu, e un act de curaj să preia Universitatea" Anamaria Prodan

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net