«Regina drogurilor» se ascundea printre studente

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai ceva ca în telenovele! Angie Sanclemente, supranumită “şefa mafiei sexy”, a fost arestată ieri, la Buenos Aires, după cinci luni de zile de fugă, fiind depistată după ce a dat un interviu.

Fotomodel de succes, Angie Sanclemente Valencia (31 de ani) a fost descoperită de poliţia argentiniană într-un cămin pentru studenţi străini din cartierul Palermo al Buenos Aires-ului.

Frumoasa columbiancă este acuzată că a creat o reţea, alcătuită numai din fotomodele, care transporta cocaină din America de Sud în Europa. La fiecare 24 de ore, o fată superbă, angajată de şefa mafiei sexy, se urca în avion de pe aeroportul din Buenos Aires (Argentina) cu câte o valiză cu 55 de kilograme de cocaină cu destinaţia Cancun (Mexic), zburând apoi spre Europa.

Pentru fiecare transport, o sexy-traficantă primea 5.000 de dolari. Angie, în schimb, încasa peste 5.000.000 de dolari la fiecare transport. Totul a ieşit la iveală când una dintre sexy-traficante a fost prinsă şi a dat totul în vileag. "Regina drogurilor" s-a ascuns imediat ce a aflat că a fost dată în urmărire internaţională.

După ce a dat un interviu, recent, poliţia i-a luat urma. Vestea că Angie a fost prinsă a atras numeroşi jurnalişti şi cameramani. Ea şi-a acoperit faţa să nu poată fi văzută şi a strigat după ajutor, când a fost urcată în duba poliţiei pentru a fi dusă la închisoarea Ezeiza.

"Angie e nevinovată. Din păcate, s-a măritat cu un mexican, supranumit Monstrul, care se ocupa cu traficul de droguri, dând toată vina pe ea", Janeth Valencia, mama "reginei drogurilor"

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net