Relaţiile amoroase la 40 de ani. Cum le abordăm?

Ultima actualizare:

"La vârsta de 40 de ani, femeile sunt atractive, inteligente, iar cel mai adesea se gândesc la o relaţie amoroasă ca la o pierdere de timp, deşi este cea mai potrivită vârstă să încerce, la maturitate, toate experienţele pe care nu le-au abordat la începutul vieţii.

Şi putem spune că, la 40 de ani, ai voie să încerci toate <<prostioarele>> care-ţi trec prin cap", este unul dintre sfaturile medicilor şi psihologilor spanioli, publicate pe "terra.es".

Dragostea este cea mai bună "cremă antirid"

Psihologii spun că dragostea la 40 de ani este mult mai pasională, mai romantică, mai senină şi mai realistă, pentru că femeile lasă în urmă poveştile adolescentine.

Cele mai multe trăiesc cu maximă intensitate povestea prezentă, care înseamnă şi mult sex, ceea ce este absolut minunat pentru partener, iar "îndrăzneaţa" va primi în schimb o perioadă de "terapie prin râs", adică o perioadă de reală fericire.

Să încerci o experienţă care să-ţi umple viaţa, chiar dacă alesul nu e tocmai Făt-Frumos, poate fi magnific. Este de ajuns să nu fie chiar ca broscoiul din poveste şi să fie suficient de inteligent încât să te facă să te simţi unică.

Citeşte şi:Tot ce trebuie să ştii despre orgasmul feminin - VIDEOCe

preferi: sexul ocazional sau relaţiile pe termen lung?Iată

cele mai surprinzătoare curiozităţi sexualePreludiu

culinar! Ce poţi mânca de pe trupul partenerului înainte de sexCând

au chef bărbaţii să facă sex?

E bine să alegi un partener mai tânăr

Ce au în comun Demi Moore, Madonna, Ana Obregon şi chiar Ducesa de Alba? Toate aceste femei s-au bucurat, la 40 de ani şi mai mult, de luxul de a face dragoste cu bărbaţi mult mai tineri decât ele.

Vezi aici sfaturile psihologilor privind fanteziile sexuale şi căsătoria femeii de 40 de ani.

image
image
image
image
image
image
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net