Repartiţie ANL fără folos. Chiriaşii nu vor în casă nouă!

Ultima actualizare:

Din cele 24 de apartamente din blocul 40, modernizat cu ajutorul Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, doar două sunt locuite, informează Adevărul de Seară Reşiţa.

Deşi toate locuinţele imobilului au fost repartizate încă de anul trecut, chiriaşii nu par a se grăbi cu mutatul. Pe lângă faptul că de apartamentele noi ar fi putut beneficia cei care ar avea cu adevărat nevoie de un acoperiş deasupra capului, mai grav este că, pe motiv că nu locuiesc acolo, oamenii refuză să plătească partea care le revine din totalul cheltuielilor comune.

În încercarea de a rezolva problema, Primăria Moldova Nouă, i-a convocat astăzi pe toţii locatarii la o întâlnire. Viceprimarul Ghiţă Sporea le-a explicat celor prezenţi că simplul fapt că nu locuiesc în apartamentele ce le-au fost repartizate nu le dă dreptul de a se sustrage de la plata cheltuielilor comune şi nici de la participarea la rezolvarea problemelor apărute.

„Pentru a remedia această situaţie, în următoarea şedinţă de Consiliu Local pe ordinea de zi se va regăsi, cel mai probabil, un proiect de hotărâre care va crea cadrul legal pentru rezolvarea acestei situaţii”, a informat Alin Datcu, consilier al Primăriei.

Dacă nici după luarea acestei măsuri locatarii nu vor binevoi să-şi achite cheltuielile de care se fac obligaţi prin închirierea imobilelor, Primăria va dispune rezilierea contractelor.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net