Reporterul Click! : «M-au bătut de m-au rupt şi nu au fost pedepsiţi»

Ultima actualizare:

A trecut o lună de când ziaristul Călin Radu a fost sechestrat într-un compartiment de tren şi bătut de către poliţişti TF şi controlori CFR.

Aflăm cu stupoare că ei nu au păţit nimic şi îşi văd liniştiţi de treburi. Totuşi, în urma anchetei Poliţiei Transporturi Bucureşti, s-a întocmit dosar penal şi a fost trimis în Instanţă.

Atât! Poliţiştii nu pot fi traşi la răspundere până nu li se dovedeşte vinovăţia, în timp ce angajaţii CFR implicaţi în incident au negat participarea la agresiune. Iar şefii lor i-au crezut pe cuvânt!

Acum sunt risipiţi prin ţară şi se consideră absolviţi de orice vină. "Din declaraţiile date de către cei doi angajaţi CFR Călători (şeful de tren şi conductorul de tren), reiese faptul că aceştia nu au cunoştinţă despre agresarea vreunui călător. În această situaţie, nu pot fi acuzaţi de fapte de violenţă", ne-a comunicat CFR Călători, oficial, rezultatele anchetei interne.

"Aştept încă răspuns de la Ministerele Transporturilor şi de Interne. Am fost bătut în tren, iar autorităţile statului se fac că plouă. Nu este posibil aşa ceva. Mergem până la capăt", spune gazetarul, agresat pentru că a deranjat cu anchetele sale despre CFR.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net