Revoluţia sexelor: Mai mulţi bărbaţi pe piaţa tinerilor singuri decât femei!

Ultima actualizare:

Vlad S. are 26 de ani şi susţine că îi place să trăiască liber. A avut ceva relaţii stabile, dar nu se gândeşte în următorii 3-4 ani să se căsătorească. „De ce să mă opresc la o femeie? Toată lumea ştie că sunt mai multe femei dispuse să se mărite decât bărbaţi. Aşa că nu rămân eu neînsurat", glumeşte tânărul.

Ca el şi ceilalţi cinci prieteni, cu care împarte apartamentul în care locuieşte. Faptul că în prezent sunt mai multe femei decât bărbaţi a ajuns aproape literă de lege pentru majoritatea masculilor care vor să experimenteze tot mai mult. Sociologii spun însă că paradisul bărbaţilor vânaţi de femei s-ar putea sfârşi foarte curând.

Sociologul şi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu este cel care a lansat, în urmă cu câteva săptămâni, această ipoteză terifiantă pentru unii bărbaţi. „Este posibil ca, la un moment dat, pe piaţa matrimonială să fie mai mulţi bărbaţi la vârsta căsătoriei decât femei. Adică să fie o cerere mai mare decât oferta.

De obicei, există o medie a vârstei de căsătorie, care poate varia în funcţie de diverşi factori. În România, acum, vârsta medie la căsătorie este de 29 de ani la bărbaţi şi 26 de ani la femei", susţine Lăzăroiu într-un articol publicat de „Q Magazine".

Citeşte mai multe detalii în Adevărul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net