Roberto de Zerbi: «Dau gol pe Olimpico!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Click! Roberto, ce se întâmplă cu CFR?

De Zerbi: Campionatul e lung, avem şanse să recuperăm punctele pierdute. Lumea are aşteptări mari de la noi, dar nicio echipă nu poate juca la fel doi ani la rând.

Contează şi faptul că la echipă au venit mulţi jucători noi?

Nu, nu are nicio legătură. Cei care au venit se ridică la valoarea echipei, dar şi celelalte echipe din România s-au întărit foarte mult. Trebuie răbdare.

Cum a fost despărţirea de Mandorlini?

Mi-a părut rău pentru el, pentru că a luptat foarte mult să mă aducă aici,dar viaţa merge înainte. Cu Sorin Cîrţu mă înţeleg excelent. Ştie ce să ceară de la mine, pentru că a evoluat şi el pe aceeaşi poziţie ca a mea. Mi-au şoptit asta nişte apropiaţi de ai lui.

După egalul din deplasare cu „U" Cluj, mergeţi la Roma. Puteţi da lovitura?

Roma este o echipă în formă, mai ales după victoria cu Inter, dar orice meci începe de la 0-0. Ultima oară când am evoluat cu Napoli contra celor de la AS Roma pe "Olimpico", meciul s-a terminat 4-4. Şi mâine (n.r azi) ar fi bun egalul.

simeon stalpnicul png

Nu ai mai jucat titular pentru CFR din luna mai...

Asta pentru că nu eram pregătit fizic sută la sută. Acum sunt ok şi ştiu că suporterii se aşteaptă ca eu să marchez. Poate sparg gheaţa pentru CFR pe un stadion din ţara mea natală.

Are Steaua şanse să învingă, joi, Napoli?

Despre Steaua nu ştiu mare lucru, pentru că nu am jucat contra lor până acum, dar Napoli este o echipă puternică. Acum are probleme în Serie A, pentru că joacă din trei în trei zile, însă va câştiga contra Stelei. Are atacanţi de clasă, precum Lavezzi sau Cavani.

Te-ai antrenat cu ei în această vară...

Da, m-am pregătit cu Napoli timp de zece zile. Nici măcar nu am vorbit cu antrenorul Mazzari, pentru că îmi doream să plec de acolo şi să vin la Cluj.â

Ranieri: «Dacă ne bate iar CFR, suntem cei mai proşti»

Claudio Ranieri a avertizat ieri în privinţa meciului cu CFR Cluj.

"Partida nu e decisivă, dar cu siguranţă e una importantă. Victoria cu Inter a venit ca un medicament. Va fi dificil cu CFR, românii au mai jucat pe Olimpico acum doi ani şi ştim cum s-a terminat. Au dat două goluri prin Culio, care va fi şi acum în teren. Ne-am ars o dată, trebuie să fim pregătiţi şi responsabili de data asta. E un joc delicat", a punctat Ranieri. El a ţinut să accentueze că Roma are de luat o revanşă.

"Dacă ne surprind din nou, înseamnă că suntem cu adevărat proşti. Trebuie să-i batem şi să continuăm acest drum cu calm şi determinare".

Ranieri a anunţat că Lobonţ va fi titular în meciul din această seară. " Este internaţional, are experienţă, am încredere în el. A făcut un joc bun cu Inter", a declarat antrenorul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net