Român maltratat într-o puşcărie din Italia după o condamnare dubioasă - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Nu se opresc sesizările pe care le primim la redacţie legate de abuzurile fizice, investigative şi juridice la care au fost supuşi cetăţeni români din Italia. Citiţi aici povestea unui român acuzat de un viol.

Romică Ceauşu (36 de ani) se află în închisoare din toamna anului 2007 şi până acum a trecut deja prin două faze ale unui proces în care este acuzat de viol.

Vezi şi:

Povestea incredibilă a unei tinere mutilate de soţul taliban! FOTO/VIDEO

O româncă nevinovată a petrecut aproape trei ani în detenţie, în Italia

Un român a violat o femeie şi a forţat un câine să o penetreze

Ambele instanţe l-au fost găsit vinovat, deşi nu există probe concludente împotriva lui. Avocata românului, Francesca Di Nardo, ne-a spus că atunci când a preluat acest caz „şi-a pus mâinele în cap". Di Nardo susţine că a trimis sesizări principalelor cotidiene, dar şi emisiunii "Striscia la Notizia".

simeon stalpnicul png

„Clientul meu este acuzat în baza unor presupuneri, iar dovezile care-i demonstrează nevinovăţia nu au fost luate în seamă. Este scandalos ce au făcut anchetatorii, dar la fel de scandalos este că presa italiană a refuzat să scrie despre acest caz", ne-a declarat Di Nardo.

Ceauşu este acuzat - împreună cu alţi trei români - de două violuri care au avut loc pe 10 şi 20 septembrie 2007, în zonele Tor Vergata şi respectiv Finocchio, la periferia est a Romei. Aşa cum relata şi presa atunci, două cupluri de italieni au fost atacate şi jefuite de un grup de bărbaţi cu cagule pe faţă. Fetele au fost în ambele cazuri violate, după care victimele au foste deposedate de bunurile de valoare.

simeon stalpnicul png

Vezi înregistrările VIDEO cu românul bătut cu sălbăticie în închisoare, obţinute de avocata lui

Romică Ceauşu a fost reţinut pe 23 septembrie de poliţie în baza descrierii uneia dintre victime, potrivit căruia agresorul era „înalt şi robust". În plus, românul locuia într-o baracă în zona unde au avut loc delictele. Deşi în momentul agresiunii era întuneric, iar violatorii aveau cagule pe faţă, una dintre victime „l-a recunoscut" pe Romică din fotografii.

Mai mult, investigatorii au avut pe mână declaraţia unui alt român, Victor Popa (35 de ani) care a furnizat şi un alibi pentru Ceauşu. Această declaraţie nu a mai fost însă inclusă în dosar întrucât Popa a dispărut la puţin timp după ce a fost interogat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net