«Ronaldo-Isterie» la Lisabona

Ultima actualizare:

Vedetele Deco, Nani, Simao şi Cristiano Ronaldo au avut parte de o surpriză de proporţii înaintea plecării spre Africa de Sud, unde vineri va începe Cupa Mondială. 100.000 de fani au luat cu asalt un parc din Lisabona, unde sâmbătă seară naţionala portugheză şi-a luat rămas bun, cu doar câteva ore înainte ca avionul lor să decoleze spre Johannesburg.

După ce un cântăreţ local a încins atmosfera, antrenorul Queiroz şi jucătorii au luat pe rând cuvântul la microfon pentru a le transmite un ultim mesaj celor prezenţi.

Toată atenţia s-a îndreptat, desigur, către marea speranţă a lusitanilor de la CM, Cristiano Ronaldo. Acesta i-a asigurat pe oameni că „Portugalia va da totul pentru a sta cât mai mult în Africa".

Mai citeşte:

Topul celor mai bine plătiţi jucători prezenţi în Africa de Sud

Uite aşa arată casa lui Cristiano Ronaldo din Madrid - VIDEOParis Hilton pleacă în Africa de Sud să facă sex cu Ronaldo

Cristiano Ronaldo a făcut o nouă cucerire

Deşi colegii săi au părut stingheri în faţa mulţimii de oameni, Ronaldo s-a simţit ca peştele în apă. De altfel, când a fost prezentat la Madrid, 80.000 de fani ai Realului i-au făcut lusitanului cea mai mare primire din istoria fotbalului pe stadionul „Santiago Bernabeu".

Nebunia a continuat apoi în Africa de Sud. Aeronava Portugaliei a aterizat la Johannesburg ieri, în jurul orei 10.00 dimineaţa (ora locală), autocarul portughezilor fiind însoţit de circa o sută de maşini cu suporteri până la hotel.

Aici, alte câteva mii de oameni i-au întâmpinat pe Ronaldo şi compania, la primul antrenament oficial de ieri participând alţi 2.000 de fani ai „brazilienilor" Europei.

Portugalia va mai disputa mâine un amical cu Mozambic la Johannesburg, ultimul înaintea CM. Naţionala lui Queiroz va debuta la turneul final împotriva Coastei de Fildeş la 15 iunie, la Port Elizabeth.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net