Ronny Levy va pleca de la Urziceni săptămâna viitoare

Ultima actualizare:

Ronny Levy şi patronul Unirii Urziceni Dumitru Bucşaru au ajuns la un acord ca antrenorul să stea pe banca tehnică a echipei ialomiţene doar până după returul cu Hajduk Split, din playoff-ul Ligii Europa, care este programat la 26 august.

Tehnicianul israelian a declarat după meciul pierdut cu "U" Cluj, din ultima rundă că nu are nicio şansă cu echipa croată. ""Ar fi cel mai simplu lucru pentru mine să demisionez acum, pentru că situaţia este foarte dificilă. Ar fi uşor să spun că plec din cauza problemelor, dar voi continua să lupt până când cred că se va putea. Dacă mă întrebaţi acum, nu avem nicio şansă cu Hajduk Split", a spus sâmbăta trecută Levy.

"Am renunţat pentru cu nu mai puteam să-i motivez pe jucători din pricina problemelor financiare", a spus Levy în presa israeliană. Ronny va sta pe banca Unirii şi la meciul cu FC Braşov, programat luni, 23 august.

Ronny Levy a fost adus de Mihai Stoica, managerul general care a fost dat afară de Bucşaru, acum 10 zile, în iarnă, după ce Dan Peterscu şi-a dat demisia şi a plecat la echipa din Liga a doua a Rusiei, Kuban Krasnodar. Singura performanţă a lui Levy la Unirea Urziceni este ocuparea locului 2 în ediţia 2009-2010.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net