Ruptură la Dinamo: Giovani Becali îşi ia jucătorii şi pleacă!

Ultima actualizare:

La fel se întâmplă şi acum. Giovani nu este de acord cu instalarea lui Andone pe banca lui Dinamo şi nici cu revenirea lui Neţoiu printre acţionari.

„Neţoiu nu are cu ce să revină la Dinamo. Dacă el crede că vine cu Bărcăuan şi gata, e acţionar, greşeşte. Nu se pune problema ca Andone şi Neţoiu să se întoarcă, ei vor doar să apară pe la televizor, să-şi facă reclamă, să se autopropună", a tunat ex-impresarul la începutul săptămânii.

Apele sunt tulburi la Dinamo:

Andone ar vrea patru „studenţi" la Dinamo

Fight Club Dinamo: «câinii» campioni la pumni

Bărcăuan: "Încă nu m-am înţeles cu Dinamo"

Prunea, noul şef de haită

Cum ar putea Giovani să se răzbune pe dinamovişti? Să vândă cei mai buni fotbalişti care sunt reprezentaţi de firma fratelui său.

Giovani a trecut deja la treabă. Lui Zicu i se caută de mult echipă, s-a discutat cu ŢSKA Sofia, dar nimic concret. La fel şi în cazul tinerilor Liviu Ganea şi Alexe, pentru care s-a vorbit în Bulgaria, dar şi la alte echipe din ţară, printre care

Astra şi Ceahlăul. Marius Niculae are şi el contacte cu zona Asiei. Toate aceste variante se vor concretiza dacă Borcea, Badea şi Neţoiu mai insistă cu „Fălcosul". Oricum, Becali a reuşit deja să alunge un antrenor de la Dinamo, pe Sabău.

Astă-vară, când „Moţul" era ca şi instalat, Giovani a adus aminte de un accident de maşină, soldat cu un mort, cauzat de Sabău în anii '80. Sensibil la astfel de subiecte, Sabău a ales să meargă la Timişoara.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net