Dan Boyns, din Gillingham, Marea Britanie, se consideră la fel de expus ca doctorii la noul coronavirus. El nu a lipsit nici o zi de la serviciu de când a început epidemia şi face ture cu autobuzul exact în zonele fierbinţi.


Dan Boyns, de 38 de ani, din Gillingham este iubit de sutele de pasageri care se urcă în autobuzul companiei Arriva pentru că pare desprins din filmele cu super-eroi. Uriaşul de 100 de kile şi aproape doi metri îi întâmpină în fiecare dimineaţă pe călători cu un zâmbet pe chip. 

front-poza-sofer.jpg

Dan Boyns, 38 de ani, şofer în Gillingham

”Mă tem foarte tare să nu ajung acasă cu virusul ucigaş. Am doi copii şi soţia e foarte sensibilă la boli. M-am îmbrăcat în Batman din două motive: vreau să ridic moralul doctorilor pe care îi duc la serviciu şi vreau să mă protejez cât de cât de boală”, a explicat şoferul bărbos pentru The Mirror.

”Nu vreau să renunţ la slujba mea pentru că îmi place. Încep programul la ora 5.00 dimineaţa când plec de la autobaza Gillingham şi parcurg zonele fiebinţi ale oraşului. Sunt sigur că mi-a trecut de nenumărate ori glonţul pe la ureche şi am avut pasageri contaminaţi, dar mă bucur că nu m-am îmbolnăvit până acum”, a declarat Boyns.

Şoferul Batman îşi dezinfectează singur autobuzul, a montat dispensere de dezinfectant la fiecare dintre uşi şi consumă zilnic trei sticluţe de 150 ml de dezinfectant. Are la el cel puţin 4 măşti chirurgicale şi se bucură că masca de Batman îi protejează ochii de o posibilă contaminare cauzată de un strănut care a avut loc în spatele maşinii. Boyns ştie că odată cu venirea verii costmul de batman nu va mai putea face parte din echipamentul zilnic pentru că ”este din material sintetic şi nu permite răcirea corespunzătoare a corpului”. Dar se gândeşte serios să se îmbrace într-un alt personaj şi se roagă bunului Dumnezeu ca după 1 iunie copiii să meargă din nou la şcoală.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: