S-a izbit cu avionul în clădirea Fiscului, din răzbunare - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Avionul care s-a izbit aseară într-o clădire a statului american Texas era pilotat de un datornic furios pe Guvern şi sistemul fiscal.

După ce şi-a incendiat propria casă, Joseph Stack (53 de ani) s-a îndreptat către aeroportul Georgetown cu intenţia precisă de a lua un avion cu care să atace clădirea federală a serviciilor fiscale din Austin, Texas. Supărarea bărbatului a survenit după ce firmele acestuia fuseseră închise de către Fisc, din cauza taxelor neplătite.

simeon stalpnicul png

Sinucigaşul postase, cu o seară în urmă, un mesaj "de adio" pe internet în care specifica: "Am citit odată că definiţia nebunie este repetarea aceluiaşi proces de mai multe ori şi dintr-o dată să crezi că rezultatul va fi diferit. În sfârşit sunt pregătit să opresc această nebunie. Ei bine, dragă domnule Fisc pe post de Big Brother hai să încerc şi altceva, ia-mi şi pielea de pe mine şi dormi liniştit", precizează Stack în textul de pe internet.

Joseph StackMartorii oculari au relatat că, în momentul impactului avionul nu părea scăpat de sub control şi era accelerat la maximum când s-a izbit fix în biroul de taxe şi impozute situat la etajul al treilea.

simeon stalpnicul png

Un fum gros putea fi observat, provenind de la clădirea respectivă, situată pe bulevardul Research, la numărul 9420. Postul de televiziune KTBC a anunţat că la faţa locului se aflau zeci de maşini de pompieri şi că imobilul era evacuat, în condiţiile în care câteva persoane se aflau blocate la etajul al doilea al clădirii.

Un alt postul de televiziune, KXAN, a anunţat că la faţa locului se află echipaje de urgenţă, iar două persoane nu puteau fi, în continuare, găsite, citând oficiali din rândul pompierilor. De asemenea, s-a precizat că impactul cu avionul a fost atât de puternic, încât întreaga faţadă s-a prăbuşit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net