S-a omorât din dragoste pentru profesorul de mate

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

O nouă tragedie, în care a fost implicată o elevă îndrăgostită de dascălul său, s-a petrecut, sâmbătă, la Brad. Lorena avea 16 ani şi a ales să-şi ia viaţa din cauza profesorului de matematică. Refuzul lui Alin Cioară i-a fost fatal elevei, care a ales să se spânzure.

Cadavrul adolescentei, elevă la Colegiul Naţional „Avram Iancu", a fost descoperit într-o pădure de la ieşirea din oraş, în zona unor vechi viaducte.

De lângă trupul tinerei, găsită spânzurată de crengile unui copac, a fost ridicat un bileţel în care aceasta îşi explica motivul. „Din cauza lui Alin am făcut asta. El vă va da toate explicaţiile", sta scris pe biletul de adio lăsat de elevă.

Potrivit poliţiştilor, bărbatul este chiar profesorul ei de matematică, fapt confirmat de părinţii şi prietenii fetei. „Ştiam că se întâlneşte cu profesorul ei de matematică, Alin Cioară, dar că între ei este o relaţie ca de la elev la profesor. Lorena voia cu orice preţ să îl facă pe dascăl să renunţe la alcool. Se ştia că el avea probleme şi că din această cauză a fost suspendat de la şcoală în trecut", a povestit tatăl fetei, Nicolae Hurdea.

Pasiunea morbidă pe care eleva a făcut-o pentru profesorul ei era cunoscută de prietenii, colegii şi chiar profesorii fetei. Cea mai bună prietenă a fetei, Paula Costan, în vârstă de 16 ani, a povestit că în ultimele săptămâni dascălul o respingea, spunându-i că o relaţie între cei doi ar fi fost imposibilă.

„Era foarte dezamăgită. Spunea că vrea să se omoare, însă nimeni nu o credea. Profesoara de sport a auzit de obsesia pentru Alin, profesorul de matematică, şi de starea în care se afla. A încercat să aibă o discuţie cu ea, dar a fost prea târziu", a povestit prietena Lorenei. În cursul zilei de duminică, Alin Cioară nu a vrut să dea explicaţii legate de presupusa relaţie dintre cei doi.

Mai citeşte:La 18 ani, s-a sinucis din cauza notelor la matematicăTânăra care s-a spânzurat miercuri seara a mai avut o tentativă de suicid în urmă cu doi ani

Familia plânge la căpătâiul tinerei

Biletul de adio lăsat de Lorena

Alin Cioară, profesorul din cauza căruia s-a spânzurat Lorena

Eleva a postat pe Internet o fotografie în care apare alături de un bărbat care pare a fi Alin Cioară

Şi el s-a sinucis pentru profa de română

Alexandru Popovici, un tânăr din judeţul Gorj, a ales să se omoare, în urmă cu trei luni, pentru că nu a mai suportat indiferenţa Ramonei Mischie, profesoara de care era îndrăgostit.

Tânărul avea doar 19 ani când a încercat diferite metode de suicid. După 10 astfel de practici sinistre, Alexandru şi-a dus planul până la capăt, omorându-se prin asfixiere.

Şi-a înfăşurat în jurul gâtului o pungă în care a pulverizat atât gaz de brichetă cât şi insecticid. Părinţii lui Alexandru au observat că tânărul nu mai iese din cameră, iar când au încercat să deschidă uşa, au constatat că era blocată.

Cum băiatul nu dăduse nici un semn de viaţă, aceştia au fost nevoiţi să spargă uşa. S-au lovit de o imagine de coşmar.

În aceeaşi zi au aflat şi motivul sinuciderii. Fiul lor îşi notase, pe calculator, faptul că nu putea să mai trăiască fără Ramona, profesoara de română, care i-a fost şi iubită timp de un an.

Citeşte mai multe amănunte despre drama lui Alexandru Popovici:S-a omorât din dragoste pentru profa de românăCadou de dincolo de moarte pentru profa de română«Alex a făcut sex cu profesoara», spune cel mai bun prieten al tânărului sinucigaşProfa de română a recunoscut că e vinovată!Profa nu şi-a luat adio de la Alexandru

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net