S-a pupat cu tigrul care l-a sfâşiat

Ultima actualizare:

    18 ianuarie:Dresorul sărută tigrul care l-a atacat
18 ianuarie:Dresorul sărută tigrul care l-a atacat

Dresorul german Christian Walliser (28 de ani), sfâşiat de tigrii săi în urmă cu şase săptămâni, a făcut o vizită animalelor care l-au atacat. Mai mult decât atât, a sărutat-o şi a mângâiat-o pe una dintre fiare.

Iubirea lui Christian Walliser pentru tigrii lui este mai mare decât frica. A văzut moartea cu ochii la 8 decembrie, în timp ce participa la un spectacol de circ, la Hamburg, împreună cu trei tigri bengalezi pe care i-a crescut de mici.

Dresorul s-a împiedicat şi a căzut, iar animalele au sărit pe el şi l-au muşcat de cap şi de diverse părţi ale corpului. Doi medici din public i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei.

Citeşte şi:Miracol de Crăciun: Dresorul atacat de tigri la circ şi-a revenit din comăSfâşiat de tigri, în faţa publicului,  la circ - VIDEOA vrut să hrănească crocodilii cu propria mână - VIDEOVIDEO Elveţianul sfâşiat de urs, la Zoo din BernaA murit după ce tigrii i-au smuls mâna din umăr - VIDEO

8 decembrie: Christian Walliser este sfâşiat de tigri

simeon stalpnicul png

Walliser a fost externat din spital în urmă cu numai câteva zile şi, deşi este încă într-un scaun cu rotile, a cerut să fie dus la cei 12 tigri ai săi pe care îi ţine într-un adăpost special din Augsburg. Walliser are încă dureri pricinuite de răni, dar nu le poartă pică animalelor.

28 decembrie: Walliser se trezeşte din comă

simeon stalpnicul png

L-a sărutat şi l-a mângâiat pe unul dintre tigrii care l-a muşcat. "Dacă aş putea merge, aş intra în cuşcă. Sunt fericit pe deplin, dacă tigrii mei sunt fericiţi", a spus dresorul.

Cu toate că a fost în comă după atacul fiarelor şi este un miracol faptul că şi-a revenit, Christian Walliser plănuieşte să se întoarcă în arenă.

Deja, începând din luna februarie, el vrea să se ocupe din nou de dresajul tigrilor. "Nu mi-e frică, la 6 martie voi avea prima reprezentaţie!", şi-a propus el.

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net