Italianul care s-a aruncat cu un BMW în lacul de acumulare Zăvideni de pe Râul Olt, a doua zi de Craciun, a recurs la acest gest din disperare că nu avea bani să-şi achite datoriile către fosta soţie, este concluzia poliţiştilor. Un alt motiv care l-a determinat pe bărbat să-şi pună capăt zilelor, spun oamenii legii, a dost dorinţa de a-i lăsa iubitei banii din asigurările de sănătate.


Gabrielle Paulici (53 de ani) se instalase în România în urmă cu cinci ani, după ce divorţase de fosta soţie, o italiancă. Avea cu aceasta doi copii.

Bărbatul fusese carabinier în ţara de baştină iar situaţia materială era foarte bună, spun apropiaţii. Între timp s-a îndrăgostit de Elena Mitacu (51 de ani), o olteancă din Drăgoeşti-Vâlcea, învăţătoare de profesie, care plecase peste graniţă să câştige un ban cinstit şi care s-a angajat ca menajeră în locuinţa lui Gabrielle.

Gabrielle Paulici locuia de cinci ani în România. (Foto: Adevărul)


Aşa a început povestea de dragoste dintre cei doi. Când au decis că este momentul să îşi clădească un viitor împreună, s-au mutat în locuinţa femeii din Vâlcea. Oamenii din sat spun că se înţelegeau destul de bine şi că aveau bani, cât să trăiască.

Una dintre scrisorile lăsate de Gabrielle iubitei sale. (Foto: Adevărul)


A doua zi de Craciun bărbatul şi-a pus capăt zilelor, lăsând iubitei două scrisori, în limba italiană, prin care îşi motiva fapta.

"Aminteşte-ţi că vreau să rămân aici, nu mă duce în Italia! Am făcut în aşa fel încât să pară un accident, ca să poţi lua banii din asigurare. Contractul este în sertar. Nu vorbi despre asta cu nimeni. Să nu ai încredere în nimeni. Ştii că Michele este foarte egoist şi încearcă să obţină maximum din orice situaţie. Ciao, amore! Întotdeauna te-am iubit numai pe tine!", sunt cuvintele lui Gabrielle, al cărui trup neînsufleţit a fost scos de scafandri din apă în după-amiaza zilei de 28 decembrie.

Află ce spun vecinii despre această tragedie pe adevărul.ro.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: