S-a votat: Primăria Techirghiol joacă la Loto

Ultima actualizare:

Primarul din Techirghiol, Adrian Viorel Stan (foto), a iniţiat proiectul de hotărâre la începutul acestei luni, iar ieri a primit votul favorabil. Din cei 11 consilieri, 10 au votat pentru şi numai unul împotriva proiectului.

„Fiecare cosilier local a ales câte un număr. Doar numărul viceprimarului nu intră, pentru că schema biletului ne permite să alegem doar nouă cifre. Acestea sunt: 43, 21, 9, 11, 5, 4, 19, 35, 24", a declarat Adrian Stan.

Primul bilet, care va costa 200 de lei, va fi cumpărat astăzi. Stan nu a ales niciuna din cele nouă cifre de pe bilet. „Eu aş pune cifra 12, pentru că este numărul Apostolilor şi mi se pare că e semnificativ. Dar asta doar în condiţiile în care unul dintre consilieri s-ar retrage sau nu ar plăti suma stabilită", a explicat edilul.

Anastasia Mitrenga este unul dintre consilierii care a votat favorabil proiectul. „Am ales cifra 5 pentru că mă inspiră. Am mai jucat cu acest număr şi am câştigat", a precizat consilierul local. Singurul care s-a opus este consilierul local Iulian Constantin. Acesta s-a declarat împotriva proiectului, pe motiv că LOTO este un joc de noroc. „Aş fi fost de acord să donez bani din indemnizaţie pentru şcoli, săraci, nu pentru jocuri de noroc", a declarat Iulian Constantin.

Sumele câştigate la jocul de noroc vor co-finanţa proiectele amânate din cauza banilor. „Printre cele 23 de proiecte se numără şi construirea unui nou sanatoriu, dar şi pentru refacerea falezei dintre Techirghiol şi Eforie. Chiar dacă avem o şansă la un milion, vrem să profităm. Îţi joci şansa, oricum!", exclamă Stan.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net