Ingrediente:- un piept de pui dezosat- 4 cartofi- 2 morcovi- 4 castraveti acri- 100 g porumb conservat- masline fara samburi- chipsuri-pentru maioneza: un galbenus de ou fiert un galbenus de ou crud 200 ml ulei o lingurita mustar sucul de la o jumatate de lamaie sare dupa gust


Mod de preparare:

1. Se pregateste maioneza amestecand bine galbenusul fiert cu cel crud si cu sare dupa gust. Se adauga mustarul si se picura uleiul si sucul de lamaie. Mixerul este de mare ajutor in prepararea maionezei.

2. Se fierbe pieptul de pui si dupa ce s-a racit se taie cubulete mici.

3. Se fierb cartofii si morcovii si de taie si ei cubulete. Castravetii se curata de coaja dupa care se toaca foarte marunt.

4. Intr-un castron se pun cartofii, morcovii, pieptul de pui si castravetii. Se amesteca bine, apoi se pune maioneza si se amesteca din nou.

5. Se pune salata obtinuta pe un platou mare sub forma unei gramajoare. Se netezeste si se acopera cu boabe de porumb conservat. Maslinele fara samburi si taiate marunt se presara la mijloc iar din chipsuri se realizeaza petalele florii.

Poftă bună!

Mai citeşte:

Salata

Vestitorii primăverii

Salată

de crudităţi cu iaurt şi smântână

«Tort» de salată cu rodii

Salată
răcoritoare

Eşti expertă în bucătărie? Îţi place
să inventezi reţete? Preparatele tale arată ca-n reviste? Găteşte ceva
bun, aranjează apetisant mâncarea pe un platou şi fă-i o fotografie.

Trimite-ne reţeta pe adresa de email retetasaptamanii@click.ro.
Cea mai arătoasă reţetă va fi publicată în fiecare sâmbătă, în
paginile de sănătate din ziarul Click! şi va fi premiată.

Celelalte

reţete interesante, însoţite de fotografii, vor fi publicate pe site-ul
www.click.ro. Caută-ne şi pe Facebook!

loading...
Loading...