Supărare mare în sânul echipei Schalke 04, acolo unde evoluează şi internaţionalul român Ciprian Deac. Şapte dintre cei mai importanţi jucători au petrecut într-un club cu doar două zile înainte de meciul din Cupa Germaniei contra celor de la FSV Frankfurt.


Portarul şi căpitanul Manuel Neuer, Klaas-Jan Huntelaar, Jermaine Jones, Ivan Rakitici, Edu, Hans Christoph Sarpei şi Moritz sunt cei şapte "magnifici" care nu le pasă de situaţia în care se află echipa.

Schalke se află pe locul 16 în Bundesliga după nouă etape şi este puţin probabil ca în acest sezon să mai prindă un loc de cupă europeană.

Aşadar, cel mai simplu mod de a prinde Europa este cucerirea Cupei Germaniei. Numai că, cei şapte jucători nu pun preţ pe Cupă şi, după ce sâmbătă seara au luat cina la un restaurant cu specific asiatic, au hotărât să-şi continue petrecerea într-un club.

Pentru olandezul Huntelar nu a contat că azi are meci în Cupa Germaniei şi a decis să plece din discotecă duminică, la 4 dimineaţa.

Tehnicianul Felix Magath a părut destul de supărat şi nu acceptă scuzele fotbaliştilor. "Aştept o explicaţie din partea lor. Vreau să facem un joc bun şi să câştigăm clar. Să nu vină nimeni la mine să spună că este obosit pentru că nu aş accepta acest lucru. După meciul din Cupă vom discuta şi consecinţele pe care jucătorii trebuie să le suporte", a declarat Magath.

Schalke 04 întâlneşte azi, în Cupa Germaniei, formaţia de ligă secundă FSV Frankfurt.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: