Sara a făcut prea multe cure de citostatice!

Ultima actualizare:

    Sara
Sara

Cei doi anişori din viaţă, Sara i-a petrecut în spitalele din România: Fundeni, Marie Curie, Matei Balş, Victor Babeş. Acum, e în Italia. 

Fetiţa a fost diagnosticată cu cancer osos, iar medicii de aici, spun părinţii, nu le-au dat nici o speranţă. Pe 6 martie, copila a plecat spre spitalul Meyer din Florenţa, acolo unde profesorul Maurizio Aricò, unul dintre cei mai buni specialişti pe histiocitoză, se ocupa de Sara. Marţi, pe 13 martie, a avut loc primul consult.

"Domnul doctor Arico ne-a spus că Sara a făcut prea multe cure diferite de citostatice. Tratamentul ei va fi de lungă durată, de 2-3 ani, şi va fi adaptat pentru organismul slăbit al Sarei", au spus părinţii.

Momentan nu e necesară internarea permanentă în spital, şi de aceea părinţii şi fetiţa sunt cazaţi gratuit într-o casă socială a Asociaţiei Ita­liene împotriva Leucemiei, aflată în apropierea spitalul Meyer.

Sara are nevoie de sprijin financiar. Dacă vreţi să o aju­­taţi, depuneţi bani pe nu­­mele ei, în contul Funda­­ţiei Adevărul, deschis la BCR, su­­cursala Tunari: RO09RNCB02860011331­00003.

image
image
image
image
image
image
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net