Sara şi Iker, sex nebun la Mondiale!

Ultima actualizare:

Portarul Iker Casillas a preferat să petreacă departe de coechipieri, împreună cu iubita, Sara Carbonero, la hotelul la care aceasta este cazată. Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, le-a dat o seară liberă elevilor săi după victoria din sferturile Campionatului Mondial.

Fotbaliştii au decis să sărbătorească accederea în penultimul act al turneului final, aşa că s-au dus, alături de iubite, soţii sau prietene, la un club din Johannesburg. Iker Casillas a dat cheful nocturn împreună cu jucătorii naţionalei pe o seară romantică şi fierbinte, potrivit tabloidelor, în compania „jumătăţii" sale, ziarista Sara Carbonero.

Citeşte şi:Sara s-a temut pentru Casillas

Casillas, jucătorul cu care femeile din Spania şi-ar înşela soţul

Casillas, cel mai superstiţios jucător de la Cupa MondialăSara Carbonero, iubita lui Casillas, vinovată de înfrângerea Spaniei

Imediat după meci, echipa a revenit la hotel, iar goalkeaperul a plecat spre locul unde Sara este cazată pe durata Campionatului Mondial. Îmbrăcat în treningul de prezentare al naţionalei, Iker s-a urcat într-un taxi şi s-a oprit la hotelul Radisson, acolo unde îl aştepta focoasa jurnalistă.

Cei doi au luat cina într-un separeu, apoi s-au retras în camera Sarei, unde au făcut dragoste toată noaptea, susţin jurnaliştii spanioli. De dimineaţă, au părăsit hotelul împreună, însă portarul a fost aşteptat de autocarul echipei, în vreme ce Carbonero a plecat cu un taxi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net