Săru’ mâna, doamna Videanu! Un telefon?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mioriţa Videanu, soţia mai marelui pedelist Adriean Videanu, este o femeie puternică şi fără frică de Poliţia Rutieră. În drum spre serviciu, doamna Videanu a fentat aglomeraţia pe linia de tramvai.

Vezi şi:

Videanu şi Negoiţă, la restaurant, restul partidului, la congres

Fata lui Videanu, «stăpână» pe maşina de lux a mamei

Chiar dacă Adriean Videanu, unul dintre liderii marcanţi ai PDL, nu mai e ocupat cu funcţia ministerială pe care a deţinut-o şi ar avea timp să se ocupe de afaceri, soţia lui, Mioriţa Videanu este cea care conduce în continuare, cu mână de fier, firma familiei - Titanmar.

Tentativă de shopping- Aparatul era mult sub aşteptări, aşa că soţia lui Videanu nu  l-a băgat în seamă pe vânzător şi şi-a văzut de drum până în curtea fortăreţei Titanmar

simeon stalpnicul png

Recent, soţia fruntaşului pedelist , în graba de a ajunge cât mai repede la firmă, prin obişnuita aglomeraţie bucureşteană, n-a mai ţinut cont de regulile de circulaţie.

Pe linia de tramvai- Grăbită să ajungă la firmă, Mioriţa Videanu fentează coada pe linia de tramvai

simeon stalpnicul png

A fentat o coadă imensă de maşini, rulând pe linia de tramvai. Relaxată după ce a reuşit să depăşească obstacolul, ea a luat micul dejun în maşină: o banană!

Masa la volan- Soţia liderului PDL ia masa la volan: o banană pentru siluetă

simeon stalpnicul png

Când n-a mai putut să găsescă o portiţă şi a fost nevoită să aştepte ca toată lumea în coada imensă de maşini de pe "trafic greu", Mercedesul vişiniu al Mioriţei Videanu a atras şi bişniţarii străzii, care s-au gândit că se învârt de-o afacere şi îi vând un telefon mobil.

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net