Satu Mare: Accident mortal la Ciuperceni. O băimăreancă a murit iar ginerele ei este grav rănit.

Ultima actualizare:

Maria Czigler de 62 de ani şi ginerele ei Adrian Bogdan de 37 de ani se îndreptau cu maşina dintre Satu Mare spre Baia Mare iar la un moment dat, la ieşirea din localitatea Ciuperceni spre Negreşti Oaş, un autoturism înmatriculat în Satu Mare, la volanul căruia se afla Mariana Filip, de 32 de ani, a intrat frontal în ei.  În urma impactului maşina băimărenilor a fost proiectată în şanţ. Femeia a murit la scurt timp de la impact.

Impactul i-a scos pe localnici din case

Bubuitura i-a scos pe localnici din case iar unii dintre ei s-au grăbit să acorde primul ajutor răniţilor. „Am fugit la maşina cu numere de Baia Mare. Femeia avea puls şi am chemat salvarea însă a sosit abia după 15 minute pe când a murit. Nu am îndrăznit să-i scot centura de siguranţă, da avea o vănătaie mare în zona gâtului. Şoferul a fost proiectat pe bancheta din spate a maşinii“, a declarat un martor al accidentului.  

Două ambulanţe o salvare SMURD şi o maşină de descarcerare s-au deplasat la accident. Răniţii au fost preluaţi şi transportaţi la spital. „Sunt stabili hemodinamic. Au răni destul de severe“, a declarat medicul de pe salvare.       Traficul rutier pe o distanţă de aproximativ 20 de kilometrii între Satu Mare şi Ciuperceni a fost paralizat astăzi între orele 15.00 şi 17.00 din cauza accidentului. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au declarat că nu ştiu cu exactitate motivele din care s-a produs accidentul însă mai mulţi martori oculari au specificat că tânăra şoferiţă circula cu viteză şi s-a angajat, în curbă, în depăşirea unui camion. 

image
image
image
image
image
image
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net