Satu Mare: Motociclete în flăcări la show-ul din Petreşti

Ultima actualizare:

GALERIE FOTO

Veniţi din Ungaria şi din judeţele învecinate, motocicliştii pasionaţi s-au distrat şi ieri la cea de-a VI-a ediţie „Backerei Fastus Viking Moto Party“. „Eu sunt pentru prima dată la acest eveniment, sunt din Ungaria şi mă bucur că am ajuns aici. Auzisem de acest eveniment de mai mulţi ani, dar numai anul acesta am reuşit să ajung“, spune Madár, un motociclist de 48 de ani. „Rat Bike“, una dintre cele mai spectaculoase motociclete, a făcut senzaţie în rândul spectatorilor. „Mă tot uit câte lucruri sunt pe această motocicletă, are inclusiv un sistem de karaoke“, spune Molnar Levente, de 22 de ani, unul dintre spectatori.

O distracţie furtunoasă

Vremea le-a dat însă bătăi de cap ieri vikinigilor sătmăreni. Chiar la ora la care era programat „Street Fight Show-ul“ cascadorului Hidi Miki, în jurul orei 18.00, un vânt extrem de puternic aproape că a luat pe sus scena de concerte, iar comercianţii care şi-au amplasat tarabele pe câmpul de lângă sala de sport din Petreşti, locul de desfăşurare al evenimentului, au „luptat“ cu vijelia ţinându-se de copertinele şi corturile aflate în calea furtunii. După aproape o oră de ploaie torenţială, programul a revenit însă la normal. Sute de spectatori s-au grăbit să ajungă la locul evenimentului pentru a urmări cascadoriile pe două roţi ale campionului maghiar Hidi Miki. Cu motocicleta într-o roată sau cu ATV-ul pe două roţi, Hidi Miki a executat trick-uri de mare dificultate, apelând şi la asistente din public, care, după o tură de cascadorii, aveau nevoie de minute bune pentru a-şi reveni. După reprezentaţie, cascadorul maghiar a fost asaltat de fani pentru o sesiune de autografe şi fotografii.

Rockul live a încins ulterior atmosfera, trupele „AB/CD“ şi „Matador“ asigurând distracţia până după miezul nopţi.Erotic show astăzi pentru vikingiDupă parada pe două roţi pe ruta Petreşti–Carei şi retur, motocicliştii continuă şi astăzi distracţia. Ei vor avea parte de mai multe competiţii cu premii puse la cale de organizatori, cum ar fi concursul de beer jumping, cel de aruncare cu toporul, de îndemânare, de frumuseţe pentru motociclete, dar şi concursul de tricouri ude pentru fete. Trupa locală „Crimson“ va urca pe scenă la ora 22.00, iar apoi motociliştii şi participanţii vor fi recompensaţi cu un „Erotic Live Show“. Distracţia continuă la ora 22.30 cu un superconcert al trupei „Moby Dick“ din Ungaria, urmând ca formaţia „Wan-Ted“ să le asigure sătmărenilor puşi pe distracţie muzica heavy şi după miezul nopţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net