Scandal la o terasă din Mamaia pentru o broască ţestoasă

Ultima actualizare:

Monica Butuc de la FNPA a spus că întâmplător, a văzut cum clienţii terasei chinuie broasca. „Copiii adunaţi în jurul ei îi îndesau paie de plastic de gât. Am încercat să vorbesc cu personalul terasei, însă acesta nu a cooperat", a declarat Monica Butuc.

În această dimineaţă, ea a venit însoţită de un agent de la Poliţia Mamaia pentru a confisca broasca. Animalul va fi supus unui control medical veterinar şi apoi va fi pus în libertate. Patronul terasei, Vasile Chirondojean, a reacţionat imediat şi şi-a chemat avocatul.

„Îi dau în judecată pentru defăimarea unităţii, deoarece este un motiv banal de a căuta nod în papură. Broasca este tratată regeşte la noi, i-am cumpărat pliculeţe speciale cu mâncare, în fiecare zi", a declarat patronul unităţii.

Nu era ţinută în captivitate

Broasca ţestoasă a fost adusă pe terasa din Mamaia în primăvara acestui an de Petre Calopăreanu, un constănţean care a găsit-o întâmplător pe malul Ghiolului.

Până în prezent, broasca a fost ţinută într-o fântână de decor, amplasată în mijlocul terasei Cleopatra, putând oricând să plece, nefiind ţinută în captivitate.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net