A scos-o de sub ruine şi a luat-o de soţie

Ultima actualizare:

A închiriat patinoarul  ca să-şi ceară iubita de soţie

ŞOCANT! Un bărbat a fost ucis chiar sub ochii soţiei! - VIDEO

A cerut-o de soţie  în faţa fanilor

Soţie de  milionar,  violată şi ucisă  în luna de miere

Tânăra din Christchurch, Noua Ze­­elan­­dă, tocmai probase ro­­chia de mireasă. În zece minute urma să ajungă la biserică şi să-şi întâlneasă viitorul soţ.

Numai că o zguduitură puternică a rupt podeaua de sub ea. „E cutremur!", a mai apucat să audă, după care a căzut în gol, fiind îngropată sub dărâmături.

Emma Howard a stat acolo şase ore. A sperat că va fi salvată şi a reuşit să supravieţuiască. În acel timp, logodnicul ei, Chris Greenslade, nu prididea să-şi facă loc printre pietre ca să ajungă la ea.

Avea mâinile pline de răni, dar nu conta decât să-şi găsească dragostea vieţii. În cele din urmă a auzit-o strigându-l şi a eliberat-o. Cei doi au hotărât să se căsătorească imediat.

Ultimul bilanţ: 113 morţi

Bilanţul cutremurului care a zguduit, marţi, oraşul Christchurch din Noua Zeelandă a crescut dramatic, ajungând ieri la 113 morţi. Totodată, peste 200 de persoane sunt dispărute sub mormanele de moloz din Christ­­church, a precizat primarul oraşului, Bob Parker.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net