Se bate cu bărbaţii în ring pentru 400 $/oră

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Record mondial! Amazon Eve a fost recunoscută oficial drept cel mai înalt fotomodel din lume.

Deşi a devenit celebră datorită înălţimii, ea suferă din cauză că bărbaţii nu o plac "aşa mare"!

Americanca Amazon Eve, pe numele adevărat Erika Ervin, are înălţimea de 2,10 metri şi a fost recunoscută de Cartea Recordurilor drept cel mai înalt manechin din lume.

La scurt timp după ce a primit această recunoaştere, ea a devenit foarte populară mai ales în Asia şi Europa. Ba mai mult, recordul de senzaţie i-a adus şi oferte de a juca în filme. Amazon Eve, în vârstă de 31 de ani, se plânge însă că, în America, a avut numai de suferit pentru că toate colegele sale, fotomodele, care sunt de asemenea fete înalte, par pitice pe lângă ea. Bărbaţii le preferă pe ele, iar pe ea o doresc numai ca parteneră de luptă în ringul de wrestling.

Femeia-gigant îi priveşte de sus pe bărbaţi, fără să vrea

simeon stalpnicul png

Deşi nu este mândră pentru că are forţă şi îi poate învinge pe bărbaţi, Eve acceptă să lupte, fiindcă obţine câştiguri frumoase. Este plătită cu 400 de dolari pe oră pentru partidele de wrestling.

Recent, a apărut zvonul că Amazon Eve ar fi de fapt un transsexual, ceea ce a scos-o din sărite. Americanca-gigant, care locuieşte în Turlock, California, explică tuturor că a ajuns să aibă o înălţime atât de impresionantă din cauza genelor moştenite de la strămoşii ei nordici, olandezi şi germani.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net