Se Sărbători, faci mai mult sex. Uite la ce să fii atent

Ultima actualizare:

Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală din România (SECS), prin intermediul campaniei „Planifică Neprevăzutul!", atrage atenţia asupra unei realităţi de care trebuie să ţină cont orice persoană cu viaţă sexuală activă. Vacanţa înseamnă relaxare şi distracţie, dar și un moment în care, feriţi de stresul activităţilor cotidiene, oamenii întreţin mai multe contacte sexuale decât în mod obişnuit şi uită de contracepţie.

De aceea, reprezentanţii campaniei recomandă utilizarea continuă a metodelor contraceptive eficiente şi în perioada vacanţei, iar în cazul în care acestea lipsesc sau eșuează, contracepţia de urgenţă trebuie să fie la îndemână. „Pilula de a doua zi este eficientă în proporţie de 95% dacă e administrată în primele 24 de ore de la „accident", scade la 85% dacă e administrată la 24-48 de ore şi la 58% în intervalul 49-72 de ore", explică dr. Mirela Popa, medic primar obstretică-ginecologie.

Campania este susținută prin platforma online www.planificaneprevazutul.ro, menită să ofere tuturor celor interesaţi, în special femeilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 49 de ani, informaţii corecte și utile despre contracepţie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net