Seat Leon FR tunat de JE Design

Ultima actualizare:

    Seat Leon FR, by JE design – 270 de cai putere, într-un “bibelou” pe patru roți
Seat Leon FR, by JE design – 270 de cai putere, într-un “bibelou” pe patru roți

Tunerul german JE Design va prezenta o versiune proprie a modelului Seat Leon FR la Salonul Auto de la Essen, pe data de 28 noiembrie.

Inginerii au crescut puterea ambelor motoare cu care vehiculul este disponibil, plus o serie de schimbări la design-ul exterior și interior. Puterea a fost crescută până la 270 de cai putere pentru propulsorul TFSI, respectiv la 204 cai putere pentru motorul TDI.

Prețul pentru vehiculul cu propulsor TFSI este de 12.652 euro, iar pentru modelul cu motorizare diesel clienții vor scoate din buzunar 12.552 euro.

Vezi aici GALERIE FOTO

Mașina primește un nou spoiler frontal, praguri laterale și spoiler posterior. Modelul Seat Leon tunat a fost dotat de asemenea cu faruri noi realizare cu tehnologia LED. La partea din spate un sistem de eșapament cu patru țevi aduce mașinii, un plus de sportivitate.

De asemenea, noile arcuri, care coboară garda la sol cu 35 mm și jantele sport de 19 inch cu spițe multiple, au menirea de a face remarcat Leon-ul tunat de JE Design.

Habitaclul primește scaune sport din piele, încălzite electric, iar volanul și maneta schimbătorului de viteze îmbrăcate la rândul lor în piele naturală, conferă conducătorului senzația de lux și maniabilitate.

Leon FR cu motorul TFSI sub capotă poate accelera de la 0 la 100 km/h în 6.2 secunde, iar cel cu propulsor TDI atinge „suta" în 7.6 secunde.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net