"Secretul lui Bachus" se întoarce în cinematografe din 30 octombrie

Ultima actualizare:

O ediţie de lux cu două DVD-uri care conţin comediile regizorului Geo Saizescu, "Secretul lui Bachus" şi "Secretul lui Nemesis", pelicule care fac radiografia societăţii româneşti a anilor '80 într-o cheie satirico-umoristică, va fi lansată luni de TVR Media în colaborare cu NERV film.

Ambele filme au un numitor comun - personajul ziaristului de investigaţii Victor Manea, un tânăr animat de dorinţa de a eradica toate relele din jurul său.

Primul film a fost inspirat dintr-un caz real, celebru în acea epocă, "dosarul Ştefănescu", luând în vizor mafia afacerilor ilegale cu vinuri şi setea de îmbogăţire, iar al doilea film abordează setea de putere ajunsă la nivelul derapajului psihic.

În premieră, un film românesc realizat în 1984, reetalonat şi remasterizat digital, va fi proiectat în formula HD cu sunet surround într-un cinematograf digital. Începând cu 30 octombrie "Secretul lui Bachus" va rula zilnic la The Light Cinema din capitală.

Geo Saizescu, în vârstă de 76 de ani, este cunoscut ca regizor, scenarist, actor, publicist, scriitor şi profesor universitar.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net