Ma mulţi jucători, printre care şi vedetele roş-albilor, i-au ameninţat pe acţionari că în cazul în care nu-şi vor primi măcar o parte din restanţele salariale îşi vor depune memorii la LPF pentru a deveni jucători liberi.


Jucătorii lui Andone nu au mai suportat problemele financiare, mulţi dintre ei fiind neplătiţi de două luni iar alţii chiar de patru sau cinci, cum era cazul lui Dolha. Toţi au sperat că înainte de vacanţă vor lua nişte bani pentru a putea petrece Sărbătorile cum se cuvine.

Jucătorii s-au plâns în multe rânduri că sunt nevoiţi să se împrumute la prieteni şi familie pentru a-şi achita ratele la bănci sau pentru a face faţă cheltuielilor şi, în cele din urmă, acţionarii au achitat salariile pe luna octombrie dar numai după ce au fost forţaţi.

Ce s-a întâmplat? Fotbaliştii au făcut memorii la LPF conform cărora sunt neplătiţi de mai mult de două luni, ceea ce însemna că pot deveni liberi de contract şi semna cu oricine fără ca Dinamo să poată avea vreo pretenţie financiară.

Numai că nu au semnat actele ci doar le-au întocmit, iar gestul extrem al „vesiarului" a ajuns la urechile şefilor. De teama de a nu avea o „revoluţie" în lot şi de a pierde jucători pe bandă rulantă au plătit o parte din restanţe cu promisiunea ca întreaga datorie să fie plătită în scurt timp.

Fotbaliştii au păstrat memoriile pentru a se asigura că acţionarii se vor ţine de cuvânt.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: