Sepsi l-a iertat pe agresor pentru un iPhone şi o pereche de ochelari de soare

Ultima actualizare:

    Laszlo Sepsi şi Rami Iskandarani
Laszlo Sepsi şi Rami Iskandarani

Laszlo Sepsi, fotbalistul de la Poli Timişoara, a decis să se împace cu Rami Iskandarani, astfel încât bătaia primită de jucătorul de fotbal să fie dată uitării. Negocierea privind împăcarea a fost intermediată de apropiaţii celor doi. Laszlo Sepsi nu va depune nicio plângere de la poliţiei pentru că Rami Iskandarani va urma să îi cumpere un telefon mobil şi o pereche de ochelari de soare de firmă.

Conflictul dintre cei doi pare să fie dat uitării, iar oamenii legii nu au ce să facă cu acest caz. Chiar dacă la Serviciul de Urgenţă 112 a fost primit un apel în care o voce disperată spunea că Rami Iskandarani, e scos din minţi şi i-a distrus maşina fotbalistului, până la această oră, Lazslo Sepsi nu a depus nicio plângere la poliţiei, informează Adevărul de Seară Timişoara.

Acest lucru nu se va întâmpla nici în perioada următoare, mai ales că victima, care s-a ales cu telefonul mobil, ochelarii de soare şi maşina vandalizată urmează să primească mai multe cadouri din partea sirianului.

Mai precis, Rami Iskandarani i-a promis lui Lazslo Sepsi că îi va cumpăra un iPhone 4 nou-nouţ, dar şi o pereche de ochelari de soare marca Police.

simeon stalpnicul png

Chiar dacă cei doi s-au împăcat, Rami Iskandarani mai are de lucru atunci când vine vorba să se reîmpace şi cu fosta lui iubită, frumoasa avocată Adriana Ivan (foto sus) .

Tânăra le-a spus apropiaţilor că nu mai vrea să audă de sirian şi că are nevoie de o viaţă liniştită. Ca atare, în  jurul tinerei au apărut o serie de pretendenţi noi.

Pe aceeaşi temă:

Sepsi a fost bătut pentru o avocată

Fotbalist de la Poli, snopit în bătaie de o beizadea, pentru o femeie

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net