Sepsi: „Sabău este ca un tată pentru mine”!

Ultima actualizare:

Legătura dintre Sepsi şi Sabău s-a creat în urmă cu aproape 8 ani, atunci când tehnicianul l-a remarcat la un trial la Mediaş.

Aveam 16 ani jumătate şi mi-a zis că mă va ajuta să devin fotbalist. A avut încredere în mine, m-a sfătuit mereu de bine şi a cerut de fiecare dată mult de la mine, pentru că mi-a zis că are pretenţii mari", a povestit internaţionalul român.

Chiar şi în perioadele în care nu lucrat împreună, cei doi au ţinut legătura de la distanţă.

Vorbeam cu el o dată la câteva zile. De fiecare dată când aveam problemele legate de fotbal, pe dânsul îl sunam. A fost şi este ca un tată pentru mine. M-a ajutat enorm şi, sincer, am venit la Timişoara şi pentru el. Cei de aici m-au dorit mult, şi anul trecut am fost la un pas să vin, dar nu s-au înţeles cluburile. Au mai fost câteva tentative eşuate, mă bucur acum că s-a realizat", a mai spus Sepsi.

Fotbalistul cumpărat de Benfica de la Gloria Bistriţa şi împrumutat la Racing Santander nu a avut o vacanţă în adevăratul sens al cuvântului.

„De sărbători am făcut antrenamente, pentru că în Spania pauză este foarte mică. N-am avut ce să fac, dimineţile antrenament, seara stăteam cu familia", explică noua achiziţie a timişorenilor.

Fundaşul în vârstă de 24 de ani se gândeşte acum din ce în ce mai mult la naţională. „Am vorbit cu Răzvan Lucescu când ne-am întâlnit în Elveţia. Mi-a zis că numai de mine depinde dacă voi ajunge la lot sau nu. Dacă merit, mă va chema indiferent de echipa unde joc", a încheiat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net