Studenta Carmen Bejan a folosit suicidul drept armă de constrângere a iubitului ei, Sergiu Florea, împreună cu care l-a tranşat pe Trifu Schroth, un judecător de stabor ţigănesc din Timişoara.


Sergiu Florea (20 de ani) s-a simţit captiv, cu câteva săptămâni înainte de crimă, în relaţia cu studenta Carmen Bejan (20 de ani), din cauza imaturităţii afective şi a incapacităţii lui de a se implica într-o legătură serioasă, după cum afirmă psihologii Serviciului de Probaţiune Timiş, care au discutat recent cu ambii tineri, aflaţi acum în spatele gratiilor.

Sergiu Florea a mărturisit psihologilor Serviciului de Probaţiune Timiş, că a încercat în repetate rânduri, vara trecută, înainte de crimă, să pună punct relaţiei pe care o avea cu Carmen Bejan.

S-a lovit însă de refuzul fetei care nu putea să accepte eşecul primei iubiri. El susţine că, deşi la un moment dat nu mai simţea nimic faţă de iubita sa, Carmen Bejan, ameniţările cu sinuciderea şi plânsetele fetei l-au înduplecat să continue relaţia amoroasă.

„M-a ameninţat că se omoară dacă o părăsesc", au notat psihologii în raportul depus la dosarul penal al crimei de la Medicină.

Sergiu Florea a spus că certurile cu Carmen erau frecvente înainte de comiterea crimei, la fel ca şi ameninţările ei cu sinuciderea, folosite ca şantaj sentimental.

Citeşte şi:

De

ce studenta măcelară nu şi-a turnat iubitul ucigaş după tranşarea
romului?

Criminala

de la Medicină: "M-am prostituat pentru a plăti şpaga la examene"

Studenta

«măcelară» rupe tăcerea şi povesteşte scenele crimei

Măcelarul

de la Medicină: «Amândoi l-am tranşat, dar eu am tăiat mai mult»

Studenţii

măcelari sunt îngropaţi în datorii din cauza tranşării romului

Văduva

lui Trifu vrea de la studenţii măcelari 130.000 €

S-a

împărţit vina: studenta a ucis pentru că a rugat-o iubitul

 
 
Loading...
Citeste tot despre: